Risotto con pancetta, noci e panna

Risotto con pancetta, noci e panna

4.1 142 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di gherigli di noci
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di pancetta affumicata a dadini
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua calda
  • 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
  • 100 g di panna fresca liquida
  • 10 g di burro
  • prezzemolo tritato a piacere
  • pepe macinato fresco a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 16 g
Kalori 2983 kJ / 713 kcal
Yağ 44.4 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 66.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...