Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g chacun)
La chantilly au clou de girofle
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 645 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Crème fouettée
10 Min
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Crème fouettée aux mûres
15min
Chantilly au clou de girofle
20min
Sauce armoricaine
1 Std.
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.