![Gin-cured ocean trout salad Gin-cured ocean trout salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11923ff4-027b-4ac1-afd7-2d8149b68922/Derivates/713107d7-cca5-4684-aee2-4f491cc1fadb.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes, trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber, sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve
- crème fraîche, to serve
- bread, toasted to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326.8 kJ / 315.9 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2029 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Guacamole
10 Min
Candied spiced pumpkin
Değerlendirme yok
Smashed pea and bean dip
30 min
G&T cocktail
5 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Café de Paris butter
25 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min