Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 225 g onions, quartered
- 85 g carrots, in pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 115 g dried beans, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 60 g pearl barley, rinsed
- 570 g beef meat (stew cut)
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 910 g beef broth
- 340 g baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1027 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Mediterranean Chicken
35min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Grisons Barley Soup
55min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Hungarian Mushroom Soup
35min