Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1109.6 mg
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Chicken Salad Sandwich
15min
Jersey Beef
30min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Artichoke Alfredo Sauce
45min