Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1109.6 mg
Alternatif tarifler
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Pollo Pibil
1h 30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min