Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.6 23 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    35 oz
  • olive oil plus extra to grease
    ½ oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • basmati rice
    8 oz
  • salmon fillets skinless (4.5 oz ea.)
    4
    4 salmon filet, frozen, defrosted (4.5 oz ea.)
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    ½ tbsp
  • yellow onion in pieces
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • heavy whipping cream
    7 oz
  • vegetable stock cube crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste
  • tomato paste
    2 tsp
  • fresh dill leaves only, chopped
    1 sprig
    ½ tsp dried dill
  • dried red chili flakes (isteğe bağlı) to taste
    1 pinch
  • corn starch
    1 ½ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 37.4 g
Kalori 3933.5 kJ / 940.1 kcal
Yağ 63.8 g
Lif 1.4 g
Karbonhidrat 53 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...