Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
TM6 TM5

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.4 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g di farina di ceci
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco
  • farina di riso q.b.

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1699.7 kJ / 406.3 kcal
Protein
20.2 g
Karbonhidrat
36.5 g
Yağ
21 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Lif
11 g
Sodyum
832.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler