Uyumlu sürümler
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 832.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Barchette feta e bietole
2h
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1 godz. 10 min
Scarcedda lucana
2h
Baguette con ciccioli
5h
Pasta choux (vegan)
2h
Gnocchi di patate (senza uova)
1h 40min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Focaccia
6h