Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di sarde fresche eviscerate, squamate e pulite (i filetti)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 4612 kJ / 1102 kcal
- Protein
- 109.8 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 64.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Peperonata (TM6)
45min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Sugo allo sgombro
45min