Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (isteğe bağlı)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (isteğe bağlı)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 387.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Garlic mushrooms
20 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Avocado Tuna Salad
5min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Poached eggs using blade cover
30 min