Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1082.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9h
Soupe ramen aux légumes et tofu
55min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4óra 20p
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 Std. 5 Min
Ramen complet au chashu
15h 15min
Bulgogi de bœuf
1h 25min
Soupe miso aux légumes
30min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 min