Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g buğday
- 400 g su
-
30
g taze maya
veya 3 tk kurutulmuş hazır maya (12 gr) - 120 g süt,tam yağlı
- 150 g un
- 2 tk tuz
- 1 yk balzamik sirke
- 1 tk malt tozu
- un, serpmek için un
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min