Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
調味汁
- 200 克 昆布柴魚高湯
- 1 小塊 昆布 ,約3公分
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 米醋
炒料
- 10 克 蒜頭
- 25 克 純芝麻油
- 15 克 乾魷魚 ,用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬
- 60 克 洋蔥 ,切絲,約半顆
- 1 支 蒜苗 ,只取蒜白,切斜片 (isteğe bağlı)
- 250 克 梅花火鍋肉片
- 1600 - 1800 克 高湯 ,任一口味
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 885.2 mg