
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Butter in Stücken
- 25 g Mehl
- 150 g Milch
- 180 g Schmelzkäse, in Scheiben (ca. 8 Scheiben), zerzupft
- 1 Knoblauchzehe in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Dijon-Senf grob
- 8 Scheiben Brioche
- 100 g Reblochon-Käse
-
100
g Bayonne, geräucherter Knochenschinken aus dem Baskenland in dünnen Scheiben
veya 100 g Schinken (roh, gräuchert oder gekocht) in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 698 kcal / 2921 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 42 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Lif
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Sodyum
- 1746 mg