Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g chalota
- 500 g beringela cortada em pedaços
- 50 g azeite, mais q.b. p/ temperar
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 800 g água
- 80 g painço em grão
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta-de-caiena em pó
- 10 g sumo de lima, mais q.b. p/ temperar (½ unid. aprox.)
- 200 g natas, mais q.b. p/ guarnecer
- Coentros picados, q.b. p/ guarnecer
- Baguete q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 251.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Creme de abóbora e maçã
30min
Creme de abóbora com caril
35min
Sopa de brócolos com croutons
1h
Creme de couve-flor com floretes assados
45 Min
Trouxa de abóbora e especiarias
1h
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Değerlendirme yok
Água detox -TM6
Değerlendirme yok
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 Min
Creme de curgete e caju
8h 20min
Sopa de couve-flor e alho assados
1 godz. 10 min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min