Cihazlar ve Aksesuarlar
韩式牛肉海带汤
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉 切小片(约1厘米厚)200 克
-
芝麻油 冷榨的1 汤匙
-
酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜海带25 克
-
水1500 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 斜切片50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11.355 g
Kalori
448 kJ /
107 kcal
Yağ
5.509 g
Lif
0.634 g
Karbonhidrat
2.753 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韩式风味餐
10 Tarif
Çin
Çin