Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 牛腩 ,切5×5厘米块
- 500 克 金钱肚 ,切6×6厘米块
- 2 根 葱 ,打结
- 4 瓣 蒜头
- 4 片 姜
- 20 克 油
- 1 茶匙 茴香籽 ,约2克
- 1 颗 八角
- 1 块 桂皮
- 1 颗 草果
- 1 片 香叶
- 1 茶匙 白芷
- 4 颗 白豆蔻
- 40 克 柱候酱
- 25 克 花生酱
- 20 克 芝麻酱
- 20 克 白酒
- 20 克 冰糖
- 10 克 老抽
- 15 克 生抽
- 20 克 蚝油
- 30 克 红腐乳汁
- 1 块 红腐乳 ,约15克
- 600 克 水
- 300 克 白萝卜 ,去皮,切5×5厘米大块
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1653.8 kJ / 395.7 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 25.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 892.2 mg