Cihazlar ve Aksesuarlar
燕麦红炖牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
2 人份
Malzemeler
-
牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块200 克
-
番茄 洗净沥干,切块200 克
-
胡萝卜 去皮,切块200 克
-
洋葱 去皮切块100 克
-
番茄酱50 克
-
燕麦米 洗净沥干100 克
-
生抽15 克
-
盐 (或½茶匙)3 克
-
新鲜百里香2 - 3 根
-
水300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
848 mg
Protein
29.2 g
Kalori
1807.5 kJ /
423 kcal
Yağ
7.7 g
Lif
14.1 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
63.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
三高轻松吃
30 Tarif
Çin
Çin