豉辣蒸鳜鱼
TM6 TM5

豉辣蒸鳜鱼

4.8 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 克 鳜鱼 ,去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
  • 40 克 料酒
  • 2 支 葱 ,切段
  • 1 小撮 盐
  • 10 克 干辣椒
  • 2 片 姜
  • 30 克 豆豉
  • 50 克 菜籽油
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
2343 kJ / 560 kcal
Protein
44.6 g
Karbonhidrat
5.9 g
Yağ
39 g
Lif
2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler