豉辣蒸鳜鱼

豉辣蒸鳜鱼

4.8 13 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
2 人份

Malzemeler

  • 鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
    400 克
  • 料酒
    40 克
  • 切段
    2 支
  • 1 小撮
  • 干辣椒
    10 克
  • 2 片
  • 豆豉
    30 克
  • 菜籽油
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 44.6 g
Kalori 2343 kJ / 560 kcal
Yağ 39 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 5.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...