Cihazlar ve Aksesuarlar
豉辣蒸鳜鱼
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
-
料酒40 克
-
葱 切段2 支
-
盐1 小撮
-
干辣椒10 克
-
姜2 片
-
豆豉30 克
-
菜籽油50 克
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
44.6 g
Kalori
2343 kJ /
560 kcal
Yağ
39 g
Lif
2.2 g
Karbonhidrat
5.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin