Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肝菌牛肉焖饭
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
3 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
牛腩 切约1厘米丁100 克
-
新鲜牛肝菌 切约1厘米丁150 克
-
米 洗净沥干200 克
-
胡萝卜 切约1厘米丁20 克
-
新鲜豌豆仁20 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
-
盐1 小撮
-
水220 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
169.8 mg
Protein
13.4 g
Kalori
1677.7 kJ /
401.3 kcal
Yağ
13.6 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
56.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin