牛肝菌牛肉焖饭

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 26 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
3 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 牛腩 切约1厘米丁
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切约1厘米丁
    150 克
  • 洗净沥干
    200 克
  • 胡萝卜 切约1厘米丁
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 220 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 169.8 mg
Protein 13.4 g
Kalori 1677.7 kJ / 401.3 kcal
Yağ 13.6 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 5.4 g
Karbonhidrat 56.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...