Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 100 克 牛腩 ,切约1厘米丁
- 150 克 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
- 200 克 米 ,洗净沥干
- 20 克 胡萝卜 ,切约1厘米丁
- 20 克 新鲜豌豆仁
- 10 克 料酒
- 5 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 1 小撮 糖
- 1 小撮 盐
- 220 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1677.7 kJ / 401.3 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 169.8 mg