Cihazlar ve Aksesuarlar
昂刺鱼豆腐汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
油25 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
昂刺鱼 一切二,洗净450 克
-
料酒20 克
-
鸡高汤850 克
-
老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用200 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
37.5 g
Kalori
1170 kJ /
279.7 kcal
Yağ
7.7 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
14.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin