雪菜春笋炒牛里脊

雪菜春笋炒牛里脊

4.7 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 生抽
    1 茶匙
  • 牛里脊 切薄片
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 老抽
    ¼ 茶匙
  • 雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干
    60 克
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 根
  • 芹菜 切段
    60 克
  • 切片
    70 克
  • 新鲜白蘑菇 切片
    80 克
  • 切段
    2 根
  • 根据个人口味调节
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 128.5 mg
Protein 21.3 g
Kalori 1255 kJ / 300 kcal
Yağ 17.1 g
Lif 5.7 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 18.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...