Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜春笋炒牛里脊
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
生抽1 茶匙
-
牛里脊 切薄片150 克
-
糖¼ 茶匙
-
老抽¼ 茶匙
-
雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干60 克
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
新鲜红辣椒 切片1 根
-
芹菜 切段60 克
-
笋 切片70 克
-
新鲜白蘑菇 切片80 克
-
葱 切段2 根
-
盐 根据个人口味调节1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
128.5 mg
Protein
21.3 g
Kalori
1255 kJ /
300 kcal
Yağ
17.1 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
18.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
牛肉诱惑
10 Tarif
Çin
Çin