Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa choux preta
- 150 g água
- 80 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 120 g farinha
- 2 g carvão
- 3 ovos batidos
Recheio
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 10 pés de tomilho, fresco, só as folhas
- 250 g queijo ricota
- 150 g queijo-creme
- 2 pitadas de paprika fumada
- 1 c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de mel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 786.5 kJ / 188 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 367.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolas de berlim com custard de baunilha
4 godz. 20 min
Coxinhas de frango sem massa
1 Std.
Sopa miso (Misoshiru)
15 min
Bolachas multi cereais
Değerlendirme yok
Baklava cheesecake
3 Std. 30 Min
Pão de cebola com massa-mãe
9h 15min
Arroz de salmonete
1 Std. 45 Min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Değerlendirme yok
Molho choron
20 min
Semifrio de bolacha e ovos
4h
Ganache de iogurte e banana para macarons
Değerlendirme yok
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20 min