Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pão
- 250 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 8 g fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Molho
- 10 g salsa
- 75 g cebola
- 2 dentes de alho
- 75 g cenoura
- 20 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
Ovos
- 1500 g água
- 50 g vinagre
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 9 ovos
Montagem
- Azeite q.b. p/ pincelar
- Alho em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1199.6 kJ / 286.7 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 615.8 mg
Alternatif tarifler
Tigela Benedict
50 Min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1 Std. 10 Min
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 Min
Salada de cogumelos frescos -TM5
Değerlendirme yok
Salada de tamboril com batatas, pimentos e molho de azeitona
1h 55min
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1 Std. 20 Min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45 min.
Creme de leite batido
10 Min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2 Std. 30 Min
Bife Wellington
50 Min
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30 Min
Bolachas de queijo e alecrim
50 Min