Uyumlu sürümler
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 170 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeevruchtenrijst
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Değerlendirme yok
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Gin en lavendelijs
14sa 35 dk
Klassieke sabayon
15 Min
Pudding
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Vinaigrette van paprika's
Değerlendirme yok
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Değerlendirme yok