Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gekarameliseerde uienjam
- 2 el olijfolie
- 1200 g bruine ui (ong. 8), in kwarten
- 100 g bruine suiker
- 200 g droge witte wijn
- 80 g verjus
- 4 tl ketjap manis (zoete sojasaus)
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tl witte mosterdzaadjes
- 1 tl zout
Jus
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 350 g water
- 2 - 3 tl kippenbouillonpasta (zie tips)
- 1 el bloem
- 50 g rode wijn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koken van parelspeltgraan
Değerlendirme yok
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Gekruide noten
45 min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
400-500 g ui karameliseren
50 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24sa
Basis kippenbouillon
35min
200-300 g ui glaceren
Değerlendirme yok
Rogge flatbreads
Değerlendirme yok
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
200 g ui karameliseren
40min