Uyumlu sürümler
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
veya 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
veya 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen, in stukken (2 cm) indien nodig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Değerlendirme yok
Appels met cidersabayon
Değerlendirme yok
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min