Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (isteğe bağlı)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2411 mg
Alternatif tarifler
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 min
French Dressing
15 Min
Balsamico-Dressing
10 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
French Dressing
20 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Senf-Balsamico-Dressing
10 Min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min