Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (isteğe bağlı)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 76.5 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2411 mg
Alternatif tarifler
Wurst-Käse Salat
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Balsamico-Dressing
10min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1h 15 min
Zupfbrot Margherita
3sa
Kartoffelstock nature
55min
Eiersalat-Brötli
15 min