Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Überbackener Blumenkohl und Ofenkartoffeln
- 500 g Wasser
- 1 Blumenkohl, ganz (1000 g)
- 40 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1000 g Kartoffeln klein, halbiert
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 ¼ TL Paprika edelsüss
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 200 g Crème fraîche
- 1 Ei
- 30 g Brotkrümel
- 12 Scheiben Speckstreifen (ca. 120 g)
Senfsauce
- 200 g Wasser
- 200 g Frischkäse
- 15 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 15 g Senf, mild
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3101 kJ / 741 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30 Min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Hackbraten mit Pilzen
1 godz. 30 min
Blumenkohlgratin
55 dk
Paniermehl
5 menit
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1sa
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 dk
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 dk
Bohnensalat mit Speck
40 dk