Cihazlar ve Aksesuarlar
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切片15 克
-
紅棗10 顆
-
水1200 克
-
米酒15 克
-
棒棒腿 川燙去血水500 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
枸杞1 茶匙
-
酒釀60 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
糖1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.6 g
Kalori
2090.4 kJ /
500.1 kcal
Yağ
29.8 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
27.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品專屬配件食譜
27 Tarif
Tayvan
Tayvan