Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 克 蟹肉 ,用紙巾擦乾
- 4 根 蔥 (1根切碎,3根切絲)
- 4 粒 蒜頭
- 2 茶匙 香油
- 3 茶匙 薑, 切碎
- 12 張 水餃皮
- 1300 克 雞高湯
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 味醂
- 1 茶匙 冰糖粉
- 8 枝 青江菜, 切段
- 1 顆 蛋, 打散
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 16.398 g
- Karbonhidrat
- 37.111 g
- Yağ
- 5.134 g
- Lif
- 2.688 g