蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蟹肉 用紙巾擦乾
    170 克
  • (1根切碎,3根切絲)
    4 根
  • 蒜頭
    4 粒
  • 香油
    2 茶匙
  • 切碎
    3 茶匙
  • 水餃皮
    12 張
  • 雞高湯
    1300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 青江菜 切段
    8 枝
  • 打散
    1 顆

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 16.398 g
Kalori 1092 kJ / 260 kcal
Yağ 5.134 g
Lif 2.688 g
Karbonhidrat 37.111 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...