Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
蟹肉 用紙巾擦乾170 克
-
蔥 (1根切碎,3根切絲)4 根
-
蒜頭4 粒
-
香油2 茶匙
-
薑 切碎3 茶匙
-
水餃皮12 張
-
雞高湯1300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
青江菜 切段8 枝
-
蛋 打散1 顆
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.398 g
Kalori
1092 kJ /
260 kcal
Yağ
5.134 g
Lif
2.688 g
Karbonhidrat
37.111 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品專屬配件食譜
27 Tarif
Tayvan
Tayvan