龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)

龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 龍井茶葉
    15 克
  • 1500 克
  • 切片
    20 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊,先以滾水川燙
    700 克
  • 紅棗 (約15克)
    5 顆
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 甘草
    3 片
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    150 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 26.6 g
Kalori 1887.7 kJ / 451.6 kcal
Yağ 29.7 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 18.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...