Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 克 仙草乾
- 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3-4公分)
- 1300 克 水
- 1 大匙 油
- 3 朵 新鮮香菇 (約50克),切片
- 12 粒 紅棗
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 香油
- 1 大匙 枸杞
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 865 kJ / 206 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 0.5 g