Cihazlar ve Aksesuarlar
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Yedikule marulu besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş150 g
-
armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış600 g
-
zeytinyağı1 yk
-
Rokfor peyniri parçalara bölünmüş150 g
-
kavrulmuş fındık parçalara bölünmüş50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
683.3 mg
Protein
11 g
Kalori
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kesme Aparatı (tm5)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dattel Köri Dip
1sa 5 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Elmalı Pirinç Muhallebisi
Değerlendirme yok
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 dk
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 dk
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Değerlendirme yok
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Kuru Domates ve Peynirli Dip
5 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk