Cihazlar ve Aksesuarlar
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portie
Malzemeler
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
434.9 mg
Protein
28 g
Kalori
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Yağ
31.3 g
Lif
15.1 g
Doymuş Yağ
9.1 g
Karbonhidrat
79.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Lunch box
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lolly's met aardbeien
Değerlendirme yok
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Değerlendirme yok
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Kimchi
Değerlendirme yok
Virgin chai vanille cocktail
45 dk
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Değerlendirme yok
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 dk
Vegan Oesterzwam Shoarma
Değerlendirme yok
IJs van Mango en Passievrucht
12sa
Salmorejo
Değerlendirme yok
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Değerlendirme yok
Béarnaisesaus
Değerlendirme yok