Uyumlu sürümler
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Linzen
- 1000 g water
- 300 g droge zwarte linzen , type Beluga
- 5 g olijfolie
-
1
volle tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Selderij-appelmengsel
- 170 g selderstengels, in stukken
- 180 g appel, geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
Framboos vinaigrette & walnoten
- 40 g gepelde walnoten
- 100 g frambozen, vers of bevroren
- 60 g rode bietensap
- 30 g azijn
- 40 g olijfolie
- 15 g mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Stracciatella yoghurt
- 80 g pure chocolade, in stukken
- 300 g yoghurt
- 20 g honing
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
Dienst
- 120 g stevige tofu, in blokjes
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2894.7 kJ / 691.9 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 79.6 g
- Yağ
- 31.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Değerlendirme yok
Vegan jus
40min
Haver horchata
Değerlendirme yok
Vegetarische hamburger
45 min
Mochi's met sesamvulling
50 min
Parelgerst- en champignonsoep
Değerlendirme yok
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Değerlendirme yok
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min