Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 266.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Driver
10min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Coffee Yoghurt
11 Std. 5 Min
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 Std.