Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 266.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Savoury Apero Stars
40 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Feta and Honey Cheesecakes
1 Std.
Courgette Omelette
40 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min