Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
TM6

Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle

4.4 (60 değerlendirme)

Malzemeler

  • 6 Eier
  • Wasser zum Auffüllen
  • 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
  • 1000 g Kefir
  • 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
  • 1 - 2 TL Salz
  • ½ - 1 TL Pfeffer
  • 200 g Crème fraîche
  • 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
  • 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
  • 200 g Forellenfilets, geräuchert
  • 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2007 kJ / 480 kcal
Protein
31 g
Karbonhidrat
26 g
Yağ
29 g
Doymuş Yağ
14 g
Lif
3.5 g
Sodyum
353 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler