Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 353 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30 Min
Roter Ziegen-Streich
25 Min
Rucola-Feta-Suppe
35 Min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35 Min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 Min
Ayurvedische Tomatensuppe
30 Min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 Min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 Min
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Limetten-Maissuppe
40 Min