Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil plat frais (env. 20 g), effeuillé
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 min.)
- 20 g de concentré de tomates
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de cumin en poudre
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 180 g de yogourt nature
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Risotto à la courge
35min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Pâtes au four rapides
55 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Tagliolini à la courge
1 godz. 20 min
One pot de riz à la tomate
30min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min