Cihazlar ve Aksesuarlar
白灼生菜
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
生菜 去根切大片,洗净沥干300 克
-
蒜头4 瓣
-
油10 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
盐1 小撮
-
水80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
909.6 mg
Protein
2.4 g
Kalori
393 kJ /
94 kcal
Yağ
5.3 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
9.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季蔬食料理
15 Tarif
Çin
Çin