Cihazlar ve Aksesuarlar
清炖羊肉汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
4 人份
Malzemeler
-
羊排 约3-4厘米段400 克
-
白酒10 克
-
水 焯水用600 克
-
姜2 片
-
八角1 颗
-
水1000 克
-
大葱 切段50 克
-
白萝卜 去皮切块200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
576.3 mg
Protein
13.9 g
Kalori
683.5 kJ /
163.5 kcal
Yağ
10 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
4.4 g
Karbonhidrat
3.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
暖心汤品
15 Tarif
Çin
Çin