Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉糜炒西兰花
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛肉肉糜120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
料酒20 克
-
西兰花 切小朵300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
706.9 mg
Protein
17.8 g
Kalori
715 kJ /
171 kcal
Yağ
8.5 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
7.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常牛肉料理
8 Tarif
Çin
Çin