牛肉糜炒西兰花

牛肉糜炒西兰花

3.3 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛肉肉糜
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 西兰花 切小朵
    300 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 706.9 mg
Protein 17.8 g
Kalori 715 kJ / 171 kcal
Yağ 8.5 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 7.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...