Cihazlar ve Aksesuarlar
芹菜炒牛肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜1 片
-
油25 克
-
牛里脊 切1×1×10厘米条70 克
-
料酒5 克
-
生抽10 克
-
糖1 小撮
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
芹菜 去除叶子,切段350 克
-
新鲜红辣椒 选用小米椒,切片2 根
-
新鲜青辣椒 选用二荆条辣椒,切片2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8 g
Kalori
683.3 kJ /
163.3 kcal
Yağ
10 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
12.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
爱吃家常菜
8 Tarif
Çin
Çin