葱爆羊肉(高温版)

葱爆羊肉(高温版)

4.2 43 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 羊肉 切0.3厘米片
    300 克
  • 大葱 切斜段,约3-4厘米长
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 麻油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 478.3 mg
Protein 20 g
Kalori 1167.3 kJ / 279 kcal
Yağ 19.3 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...