Cihazlar ve Aksesuarlar
葱爆羊肉(高温版)
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
羊肉 切0.3厘米片300 克
-
大葱 切斜段,约3-4厘米长150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
麻油5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
478.3 mg
Protein
20 g
Kalori
1167.3 kJ /
279 kcal
Yağ
19.3 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
和小美一起做家宴
11 Tarif
Çin
Çin
高温专辑
37 Tarif
Çin
Çin