葱爆羊肉

葱爆羊肉

4.5 50 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
3 人份

Malzemeler

  • 蒜头
    3 瓣
  • 30 克
  • 新鲜红辣椒 切段
    2 支
  • 京葱 切斜丝(5厘米长)
    300 克
  • 羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 21.4 g
Kalori 1425.7 kJ / 340.7 kcal
Yağ 24.6 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 9.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...