Cihazlar ve Aksesuarlar
葱爆羊肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
3 人份
Malzemeler
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 切段2 支
-
京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21.4 g
Kalori
1425.7 kJ /
340.7 kcal
Yağ
24.6 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin