Cihazlar ve Aksesuarlar
爆炒豆芽
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
新鲜小米椒 切丝1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
油10 克
-
新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段300 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段100 克
-
盐3 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
632.6 mg
Protein
4 g
Kalori
397 kJ /
95 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
7.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季蔬食料理
15 Tarif
Çin
Çin