Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilau
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into wedges (3-4 cm)
- 35 g ghee (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 6 cardamom pods (green), crushed
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ tsp salt
- 3 fresh curry leaves
Rice
- 400 g basmati rice
- 870 g water
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp salt (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2121.5 kJ / 507.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 84.4 g
- Yağ
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 888.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger Garlic Paste
10 Min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Cucumber and mint raita
30 min
Pilau rice
30 min
Classic trifle
4 Std.
White basmati rice
40 min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min