Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parmesandip
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 2 - 3 Spritzer Balsamico, hell
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
Knoblauchpolenta
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 750 g Milch
- 3 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 50 g Butter, in Stücken
Gemüsepappardelle und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Möhren
- Salz zum Würzen
- 250 g Zucchini, gelb und grün
- 1 EL Olivenöl zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2985 kJ / 714 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1564 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2h 15min
Kartoffel-Quiche
3h
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h