Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Dinkelmehl Type 630
veya 80 g Weizenmehl Type 550 - 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 5 - 10 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Ricotta
- 2 TL Senf
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Camembert (würzig), davon 100 g in Würfeln (5 mm), 50 g in dünnen Scheiben
- 1 Apfel, in sehr dünnen Scheiben
- 30 g Rucola zum Belegen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3348 kJ / 800 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Kartoffeltarte mit Tomaten
1h 30 min
Rote-Bete-Burger
3 godz. 25 min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30 min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45 min