Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baklava-Sauce
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Milch
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Füllung
- 100 g Couscous
- ¼ TL Salz
- kochendes Wasser zum Übergießen
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 250 g Babyspinat, frisch
- 400 g Feta, grob zerbröselt
Baklava und Fertigstellung
- 250 g Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Ei
- 1 EL Sesam
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 802 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 godz.
Käse-Zwiebel-Tarte
1 godz. 45 min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Ravioli-Auflauf
1 godz. 40 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Orientalischer Nudelsalat
30 min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Chili-Cheese-Fries
40 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1 godz.
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min