Fondue de abóbora com camarão

Fondue de abóbora com camarão

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 doses

Malzemeler

  • abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
    4
  • maionese
    100 - 200 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • cebolo (spring onion) só a parte branca, cortado em pedaços
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • camarões pequenos s/ casca
    20
  • azeite p/ saltear
    1 c. chá de

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1105.8 mg
Protein 34.1 g
Kalori 4167 kJ / 995.9 kcal
Yağ 69.1 g
Lif 11.3 g
Doymuş Yağ 23.9 g
Karbonhidrat 67.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...