Fondue de abóbora com camarão
TM6 TM5 TM31

Fondue de abóbora com camarão

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 4 abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
  • 100 - 200 g maionese
  • 200 g queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g cebolo (spring onion), só a parte branca, cortado em pedaços
  • 1 pitada de pimenta preta
  • 20 camarões pequenos s/ casca
  • 1 c. chá de azeite p/ saltear

Besin Değeri
şuna göre 1 dose
Kalori
4167 kJ / 995.9 kcal
Protein
34.1 g
Karbonhidrat
67.5 g
Yağ
69.1 g
Doymuş Yağ
23.9 g
Lif
11.3 g
Sodyum
1105.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler